20.10.2012

Asettautuminen melkein suoritettu

Ajastaikaa nyt on semmonen tilanne että Brnossa on vietetty paria päivää vaille kolme viikkoa. Mitäs täällä on tullut tehtyä? No, ensinnäkin töissä on nyt kaksi ekaa viikkoa takana ja kolmas alkaa maanantaina riippuen mihin aikaan jaksan herätä. Töissä en tietenkään tiedä oikein mistään mitään, niin kuin ei varmaan normaalissa työssä kuulukaan vielä. Jos tietäisin kaiken, olisi työ varmaan melko simppeliä. Kerta kerralta tulee lisää vastuuta ja ehkä stressikin pamahtaa päälle joskus.

Näkymät firman kattoterassilta.
Työn ulkopuolella majailin hostellissa viikontakaiseen perjantaihin asti.. Vihdoin siis ~ viikko sitten sain kämpän vuokrattua. Kämppään odottelen vielä vuokraisännän paikalle lupaamia jääkaappia ja pesukonetta, mikä nyt ei kummoinen ongelma ole paitsi että pitää olla vähän tarkempana mitä ostaa kaupasta syötäväksi ja mikä kestää keittiön pöydällä eikä kaipaa kylmää. Ikea-keikan jälkeen on jopa jotain omaakin nyt täällä.


Omasta ikkunasta melkein yhtä hehkeät maisemat.

Toivon mukaan jääkaappi saapuu pian, nimittäin tämä nykyinen kebab-kuuri saattaa alkaa tykyttämään jossain vaiheessa. Keleistä sen verran että lokakuista kesää pukkaa lämpötilan pyöriessä parhaimmillaan siinä 20:ssä. Eihän tämä ihan Espanjaa ole mutta kivat melkein-marraskuun kelit kuitenkin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti