1.3.2015

Jääkiekkopäivä: Kometa Brno - Mountfield HK

Maaliskuun ensimmäisenä päivänä vuonna 2014 blogimme astui uuteen aikaan. Vihdoin koitti tilaisuus päästä Brnon Kometan jääkiekko-ottelua seuraamaan. Futis olikin sopivasti tauolla. Ajoitus oli melko "nyt tai ei ihan pian" koska kyseessä oli runkosarjan viimeinen kotiottelu, eikä playoff -otteluihin tulisi olemaan mitään asiaa. Jokainen runkosarjapelikin tällä kaudella on ollut loppuunmyyty, ja playoffeihin tulisi olemaan vielä hankalampi metsästää lippua. 


Lippujen osto oli helppo homma. Kometan sivuilta vaan lippuosastolle ja sieltä linkin avulla tikettisivustolle eli Ticketportaliin. Ei muuta kun seisomapaikat haltuun ja luottokortti laulamaan. Hintaa tuli per lippu 170 korunaa. Ehkä rapian verran yli 6€. Ei muuta kuin ratikalla 8 Křídlovickán pysäkille ja sisään lipuntarkastuksen läpi heittämällä. 


Kaljaa oli toki myynnissä. Starobrnoa taisi olla eniten, mutta sen blogimme kiersi kaukaa, koska tarjolla oli myös Radegastia. Radegast on kaikin puolin parempi olut ja hintaakin mukavat 30 korunaa, eli täysin normaali baarihinta. Muovimuki aiheutti välillä pieniä tilanteita, mutta niistä selviää. Kalja vedetään luonnollisesti katsomossa ja mukin tyhjennyttyä se viskataan edessä olevien ihmisten yli päätyverkkoihin. Mukinheittotaktiikka tuntui pelittävän hyvin, mutta onhan se jännä paikka viskata se ensimmäinen ja toivoa ettei ketään osu kupoliin. Matsin yllättävin hetki koettiin kun kameraryhmä bongasi Sasu Hovin VIP-tilasta kittaamassa kaljaa. Äkkiä alkoi raikua komea Sasu Hovi -chantti ja Sasu tervehti arvokkaasti kameraa. Mies taitaa muutenkin olla todella suosittu vaikkei ole vuosiin Brnossa enää pelannutkaan. Chantti oli mallia linkki.


Kometa voitti ottelun lopulta 2-1 ja lähti playoffeihin hyvistä asetelmista, mutta semifinaaleissa tuli vastaan noutaja. Ilmeisesti loppusijoitus oli pronssipaikka, mutta kukapa niitä pronsseja muistaa. En ainakaan minä. Paitsi jos sen voittaa KalPa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti