18.10.2014

Jalkapallopäivä: FC Zbrojovka Brno - AC Sparta Praha

Viktoria Plzenin kohtaaminen sai jatkoa pari viikkoa myöhemmin kun Brnon klassiselle stadionille kärrättiin joku Sparta Praha. Itse ottelu ei liiemmin aiheuta kerrottavaa, mutta sanottakoon että Brno hävisi 1-3 suhteellisen ansaitusti. Sparta tuntuu olevan maan ykkösjoukkue näinä aikoina. Paljon tähdellisempää matsissa oli oletettavasti hieman väärässä paikassa räjähtänyt savupommi ja "koreografia" vastakkaisella pitkällä sivulla.

Olut oli toki hyvää ja tällä kertaa Černá hora oli vaihtunut Gambrinukseen joka ainakin blogimme olutjaoston mukaan on muutos miellyttävämpään. 

Paperikoreografiat minuutilla 10.
Savuefekti...
...jonka ansiosta muutama minuutti pelattiin turvallisesti hämärässä.

Peli alkoi tällä kertaa TV-ystävällisesti klo 20 ja sen myös huomasi ratikassa matkalla kohti stadionia. Tiedä sitten alkaako ihmisiä laulattamaan enemmän illalla vai onko kaljalla vaikutusta asiaan, mutta kovempaa ääntä oli kuin edellisellä kerralla. Toki asiaan vaikutti myös että 8262 ihmistä katsomossa on kovempi luku kuin 6491. Kuopiossa molemmat olisivat SS:n otsikkolukemia.

Seuraavat ottelut 1.11 Slováckoa ja 23.11 Příbramia vastaan. Blogimme saldo on sinänsä surullinen tässä vaiheessa, että kaksia ottelua nähtynä; kaksi tappiota nähtynä. Se on kuitenkin luonnollista kun katsotaan, että Brno on sarjataulukossa 10. ja kaksi edellistä kotivastusta 1. ja 2., Sparta johtaa ja Plzen toisena. Slovácko toisaalta on 8. ja Příbram 12. joten seuraavista koitoksista luulisi jäävän jotain käteenkin. Tosifaneja ei tietenkään tämänpäiväinenkään tappio hetkauttanut, vaan blogimme tukikohtaa vastapäätä oleva sporttihulipubi on ääriään myöten täynnä tällä hetkellä ja laulu raikaa ja kohta on jonkun sortin virkavalta paikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti